Hvordan?

Lad jeres medarbejdere bruge 5 minutter én gang om måneden - og overlad al stresshåndtering til os.

Stressmåling

OrbisCure er en app-baseret løsning, der opdager og forebygger stress rettidigt, så I kan koncentrere jer om det I er bedst til - uden bekymringer for den næste sygemelding.

Hver 30. dag udføres målinger for at medarbejdere er opmærksomme på eget stressniveau, og for at der kan sættes ind i tide, hvis der er behov for hjælp.

Målingen består af 10 spørgsmål, og tager ca. 3-5 minutter at gennemføre. Spørgsmålene tager udgangspunkt i den forskningsvaliderede og gennemtestede Perceived Stress Scale måling.

Samtidig modtager afdelingslederen og HR hver måned en samlet og anonymiseret rapport for afdelingens stressniveau.

Gennem OrbisCure’s app, OrbisLife, får medarbejdere adgang til et hav af videoer, artikler og podcasts, 24 timer om dagen, 7 dage i ugen.

Harvard & Standford anerkendt metode

Læringsmetoden sikrer at kompleks viden indsamlet blandt +20 af Skandinaviens ledende psykologer og læger, bliver oversat til praksis og anvendelig viden.

Få en demo

Interesseret i en arbejdsplads med færre stress-sygedage?

Book demo

On-demand psykolog-sessioner

Hvis en stressmåling viser, at en medarbejder oplever høj stress, får medarbejderen besked om at booke en samtale med en psykolog fra OrbisCure.

Samtalerne dækker over stress-relaterede problemstillinger uanset årsagen til deres ophav.

Processen ser ud som følgende:

1. Afklaring

Den indledende samtale har til formål at identificere årsagen til medarbejderens stress og at give den rette hjælp med det samme.

Samtalen bookes direkte vis OrbisLife-appen. Samtalen varer typisk 45 minutter.

2. Skræddersyet hjælp

Baseret medarbejderens behov sammensættes et skræddersyet eLearning-forløb i OrbisLife-appen. Forløbende afhjælper stress uanset om det skyldes faktorer fra arbejdspladsen eller fra privatlivet.

I særligt svære tilfælde eskaleres der til klinisk behandling, enten via virksomhedens sundhedsordning eller OrbisCure.

I tillæg til den kliniske behandling sammensættes et eLearning-forløb i OrbisLife-appen. Forløbet giver viden om klinisk behandling og tilpasses medarbejderens specifikke problematikker, så forløbet kan anvendes som supplement til den kliniske behandling.

3. Opfølgning

Der foretages månedlige opfølgningssamtaler af 45 minutters varighed med medarbejderen, indtil medarbejderen er ude af høj stress. Samtalerne sikrer at medarbejderen får den rette hjælp og at hjælpen tilpasses efter behov.

Vi passer på din data

Hos OrbisCure sætter vi en ære i at beskytte vores brugeres data. Alle følsomme data anonymiseres og krypteres ved hjælp af best-in-class industristandarder.

Vejen til en stressfri arbejdsplads

Step 1

Udfyld kontaktformularen. Vi kontakter dig for at tale om jeres organisations behov og fremlægge vores bud.

Step 2

Efter den endelige beslutning og underskrivelse af kontrakten vil en OrbisCure-repræsentant gennemgå implementering i din virksomhed med dig. Du modtager en onboarding-pakke, der er skræddersyet til dine medarbejderes behov, så implementeringen af OrbisCure forløber problemfrit og vellykket.

Step 3

Efter et møde med jeres HR-afdeling og Arbejdsmiljørepræsentanter modtager medarbejderne en velkomstmail. Herefter har alle medarbejdere ubegrænset adgang til stressmålinger, eLearning-videoer, podcasts og mindfulnessøvelser.

Step 4

Det sidste trin for at opnå en arbejdsplads med mindre stress, er en velkomstsession for dine medarbejdere. OrbisCure laver en præsentation om “Den glade arbejdsplads” og giver en introduktion til værktøjerne, som medarbejderne har adgang til.

Få en demo

Interesseret i en arbejdsplads med færre stress-sygedage?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.